Så fik vi en Elite Smiley

Elite Smiley Mandala Organic

Mandala Organic har fået den største udmærkelse i hygiejne fra fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen tager sig af regler på veterinær- og fødevareområdet og sikrer, at reglerne bliver overholdt via vejledning og via kontrol med fødevarer, foder, landets slagterier og veterinære forhold.
Detailvirksomheder, som sælger mad og drikkevarer til forbrugerne, belønnes med en elite-smiley, når de har fået mindst fire storsmilende smiley’er i træk og ikke haft nogen anmærkninger de seneste 12 måneder.
Alle Butikker, restauranter og andre virksomheder der har med fødevarer at gøre, inspiceres jævnligt, og efter hvert besøgt gives en karakter i form af en smiley.

Der findes 4 forskellige smileyer, som hver symboliserer følgende:

Ingen anmærkninger
Tilfredstillende
Nogle anmærkninger
Ikke tilfredsstillende

Elite-Smiley

Elite Smiley gives til virksomheder med en anmærkningsfri historik. Virksomheder som kun har fået tildelt glade smileyer de sidste fire besøg, og ingen anmærkninger i de sidste tolv måneder, får tildelt en Elite Smiley.

Vi er naturligvis utroligt glade og stolte over at modtage denne pris. Vi takker alle dem som har fulgt os i vores rejse, vi har arbejdet utroligt hårdt for at opnå de resultater vi sigter efter, og dette inspirerer os til at arbejde endnu hårdere.

De bedste hilsener

Mandala Organic Teamet