Vi betaler fragten, hvis du bestiller over 299 DKK

Om Mandala Organic                     Venner                      

  • da
  • en

Økologiske krydderier online 

HVEM ER VI

Mandala Organic tilbyder økologiske krydderier af den bedste kvalitet.
Vores blandinger laves laves løbende i små batches efter egne opskrifter på stenkværn uden brug af hverken fyldemidler, smagsforstærkere, antiklumpningsmidler eller konservering. På denne måde sikrer vi, at krydderierne kommer til sin fulde ret, og vi kan derved garantere den rene, friske smag samt alle aromatiske nuancer fra krydderiernes vidunderlige univers.
Er husets bager, og det er ham, der til daglig passer den lille butik på Nørrebro. Efter at han færdiggjorde sin bageruddannelse i 2002, flyttede han til København, hvor han gik i lære som konditor i Kransekagehuset. Han fandt dog ud af, at det ikke var det, han skulle beskæftige sig med resten af livet. 
Valget faldt på krydderier. Årsagen var glæden ved mad - især det vegatariske køkken, og ønsket om selv at kunne sikre kvaliteten af de urter og krydderier, som indgår i madlavningen.

Arek

Er husets bager, og det er ham, der til daglig passer den lille butik på Nørrebro. Efter at han færdiggjorde sin bageruddannelse i 2002, flyttede han til København, hvor han gik i lære som konditor i Kransekagehuset. Han fandt dog ud af, at det ikke var det, han skulle beskæftige sig med resten af livet. Valget faldt på krydderier. Årsagen var glæden ved mad – især det vegatariske køkken, og ønsket om selv at kunne sikre kvaliteten af de urter og krydderier, som indgår i madlavningen.
Står for produktion, produktudvikling og lager. Det er hans job løbende at sikre, at kvaliteten er i top. 
Han er født og opvokset i Vestjylland, hvor madglæden meldte sig i en ung alder. Flyttede til København i 2007 for at studere på KU. 
Gennem 3 år har Thomas stået for krydderiproduktionen i en stand i Torvehallerne og har udviklet blandinger for bl.a. Årstiderne og Skagen Food. 
I dag sikrer han løbende, at kvaliteten hos Mandala er kompromisløst i top.

Thomas

Står for produktion, produktudvikling og lager. Det er hans job løbende at sikre, at kvaliteten er i top. Han er født og opvokset i Vestjylland, hvor madglæden meldte sig i en ung alder. Flyttede til København i 2007 for at studere på KU. Gennem 3 år har Thomas stået for krydderiproduktionen i en stand i Torvehallerne og har udviklet blandinger for bl.a. Årstiderne og Skagen Food. I dag sikrer han løbende, at kvaliteten hos Mandala er kompromisløst i top.
Kim er kok og ophavsmand til husets opskrifter. Kims cv spænder vidt – bl.a har han været køkkenchef for mange bands gennem tiden, heriblandt Beck, Metallica, Towers of power og James Brown. 
Kim har også en fortid som Club Dj, så nøgleordene omkring Kim er: Mad, Vin, Kærlighed, Krydderier, Musik - Og der er altid mulighed for en god historie fra landevejen, når han er i det humør.

Kim

Kim er kok og ophavsmand til husets opskrifter. Kims cv spænder vidt – bl.a har han været køkkenchef for mange bands gennem tiden, heriblandt Beck, Metallica, Towers of power og James Brown. Kim har også en fortid som Club Dj, så nøgleordene omkring Kim er: Mad, Vin, Kærlighed, Krydderier, Musik – Og der er altid mulighed for en god historie fra landevejen, når han er i det humør.

giv OS ET KALD

+45 40 59 13 11

KIG FORBI

Hillerødgade 72, 2200 Nørrebro – København

SMID EN MAIL