Den Smagløse Café – Når Kitsch Møder Klasse

Den Smagløse Odense

Den Smagløse er en af ​​de underligste caféer i verden, men også en af ​​de bedste – hvorfor tænker du? Læs mere her

Den-smagløse-café- Mandala Organic

Hvem vil ikke gerne sidde i denne bar?

Den Smagløse Café er temmelig svært at beskrive. Konceptet er bygget op omkring dårlig smag, men på samme tid er det et af de smukkeste cafeer i Skandinavien. Folk fra hele verden flokker til den lille Café, og det er uden tvivl en af ​​de mest populære attraktioner i Odense.

Stedet er altid fyldt med mennesker i alle former og størrelser, iklædt alt fra Kansas til Armani. Her kommer studerende for at slappe af under eksamensperioder, forretningsmænd mødes for at diskutere store planer, og turtelduer mødes på Den Smagløse på første date. Men hvorfor, tænker du?

Indretningen

Den Smagløses hyggelige gårdhave

Det kan være svært at forstå, hvorfor et sted der ligner din bedstefars stue er en så stor succes, men det er faktisk en af ​​grundene til netop det. Intet andet sted i verden har pølser på display i glasmontrer, Barbie dukker på bardisken og gamle vinyler på væggene.

Mens alle andre cafeer går for et fancy-schmancy look, gør Den Smagløse nøjagtigt det modsatte. Og helt ærligt er det en stor lettelse. Alt er underspillet på en måde, der gør at gæsterne slapper af. Nogle af installeringerne er endda virkeligt sjove, ligesom det berømte “Pølseum” lavet af WurstWelts samling af pølser.

Når vejret tillader det, er det også muligt at nyde en drink i den smukke gårdhave bag på caféen. Når solen er ude, er det her man gerne vil sidde og nyde en drink, øl eller en god kop kaffe.

Kaffe & Kage

Som enhver anden café i verden serverer Den Smagløse også kaffe og kage. Men det virker som om cafeen lægger stor vægt på denne relativt enkle opgave. Kaffen er økologisk (og fairtrade mærket), og den er altid lavet med et dobbeltskud af espresso af høj kvalitet.

Kagerne er altid på lige fod med de bedste bagerier derude, både visuelt og smagsmæssigt. Selv fløden til flødeskum er økologisk og frisk. Kagerne laves selv i cafeen, men det ligener at kagerne er lavet af professionelle konditorier.

Events

Den Smagløse er ikke kun et sted, der serverer god kaffe, kold øl og fantastiske drikkevarer, det er også en kulturel institution. Hver uge kan du opleve forskellige begivenheder, hver mandag kan du f.eks. deltage i Quiz Night, som er meget populær og meget stimulerende for både hjerne og lattermuskler.

Hver onsdag kan du lytte til levende musik fra lokale talenter, og i weekenderne kan du finde episke DJ’s der spiller god soul, funk osv. på pladespillere selvfølgelig. Igen er sammenstød mellem kitsch og klasse  bemærkelsesværdigt sejt.

Drikkevarer

Den Smagløse - Cornflower Dry Gin

Hvis du kigger længe nok, kan du finde meningen med livet

Som nævnt ovenfor er kaffen aldeles fremragende, men også udvalget af øl er rigtig godt. Øllet er hovedsagelig fra det lokale bryggeri Albani, men Den Smagløse har også et stort udvalg af øl fra både ind- og udland.

Drinksene er lavet med kærlighed og lidenskab. Du kan finde klassiske cocktails, men bartenderne up to date med det sidste nye, så alt er muligt. Hvis du vil have en særlig drink, er vi ret sikre på, at bartenderen kan lave den til perfektion.

Da Gin er hjørnestenen i enhver bar, har Den Smagløse valgt den elskede Cornflower Dry Gin som den øverste gin i huset. Det betyder bl.a. at du kan bestille en Gin & Tonic, der med garanti vil give dig en smagsoplevelse lidt ud over det sædvanlige.

 

Service 

Vi mener, at service er den vigtigste faktor i næsten alle brancher. Ingen gider betale i dyre domme for en drink, hvis den serveres af en idiot, men hvis du er undtagelsen, og gerne vil betale overpris for en kop kaffe serveret af en snobbet tjener, er dette ikke stedet for dig.

Den Smagløse er kendt for at have fantastiske mennesker bag baren. Intet andet sted tager så stor stolthed i at opbygge gode relationer med deres kunder som Den Smagløse. Du ser ofte kunder smide high fives efter bartenderen, når der serveres drikkevarer, og alt serveres med et smil. Det venlige og lidenskabelige personale er måske den vigtigste grund til at vi elsker den Smagløse så meget som vi gør.

Vi vil altid anbefale Den Smagløse, så næste gang du er i Odense, burde dette være et af de første sted du besøger.